Seminari za učitelje razredne nastave i učitelje i nastavnike matematike, fizike i engleskog jezika

Javna ustanova Zavod za odgoj i obrazovanje u suradnji s Nakladom ALFA organizira seminare za učitelje razredne nastave te učitelje i nastavnike matematike, fizike i engleskog jezika s područja Županije Zapadnohercegovačke i Hercegbosanske županije. 

 Teme seminara:

1. RAZREDNA NASTAVA - Znanost vruće čokolade - predavač Mila Bulić (60 minuta)
Cilj seminara i radionice je pokazati učiteljima razredne nastave kako na jednostavan i učenicima prihvatljiv način približiti znanost i znanstvene metode sukladno planu i programu koji se trebaju provesti u nastavnom procesu. 

2. MATEMATIKA (FIZIKA) - Preciznost u nastavi matematike - Željko Bošnjak (60 minuta) 

3. ENGLESKI JEZIK - Digital storytelling - digitalno pripovijedanje - Ivana Bokavšek (60 minuta)
Korištenje digitalnih alata olakšava učiteljski zadatak motiviranja učenika za govornu interakciju. Po završetku ovog seminara nastavnici će biti sposobni pripremiti uvod u temu i obraditi je kroz korištenje digitalnih alata tako da učenici preuzmu veći dio zadatka na sebe te ga samostalno odrade. Nastavnik ima ulogu motivatora, promatrača i voditelja govorne interakcije i izvedbe učeničkih radova pri čemu su učenici u središtu nastavnog procesa. 

Termini održavanja seminara:

1. Županija Zapadnohercegovačka - Široki Brijeg, 17. 6. 2019. godine (Druga osnovna škola, Široki Brijeg), s početkom u 11:00 sati
2. Hercegbosanska županija - Livno, 18. 6. 2019. godine (Gimnazija Livno), s početkom u 11:00 sati.

Molimo zainteresirane učitelje i nastavnike da svoje prijave šalju na mail adresu Zavoda: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. najkasnije do 14. 6. 2019. godine. Prijava treba sadržavati: ime i prezime sudionika, naziv škole u kojoj predaje, naziv radionice za koju se prijavljuje te kontakt broj. 

Središnji ured u Širokom Brijegu

Stjepana Radića 37 b,
88 220 Široki Brijeg
Telefaks: 039/ 704-915
Email: info@zavod-zzoo.com

 

Područni ured Zavoda u Livnu

Stjepana II. Kotromanića,
80101  Livno
Telefon: 063 / 524 533

Email: polivno.zzoo@gmail.com

©2019 Javna ustanova Zavod za odgoj i obrazovanje.