MSYP VIRTUAL - Besplatni ljetni obrazovni program za mlade

Svi tečajevi i aktivnosti MSYP-ja vođeni su od strane volonterskog tima iskusnih akademika, profesionalaca i stručnjaka iz BiH i cijelog svijeta, a održavaju se na engleskom jeziku.

U razdoblju od 21. lipnja do 10. srpnja 2021. godine održava se besplatni ljetni obrazovni program međunarodnog karaktera – MSYP Virtual. Program predstavlja virtualni spin-off Mostarskog ljetnog programa za mlade, koji ove godine namjerava okupiti 60 mladih u dobi od 14 do 19 godina iz svih dijelova Bosne i Hercegovine. Tijekom tri tjedna MSYP-ja Virtual, sudionici će pratiti veliki broj izbornih predmeta, predavanja i interaktivnih radionica.

Ovogodišnji tečajevi će obuhvatiti područja matematike i logike, ljudskih prava, kemije, političke filozofije, međunarodne politike, ekonomije, medija i novinarstva, urbanih studija, umjetnosti i psihologije.

Cilj programa je poboljšati samopouzdanje kod sudionika kroz kritičko i kreativno razmišljanje, liderstvo, timski rad, poduzetništvo, multikulturalno razumijevanje i društveni angažman, uz jačanje znanja engleskog jezika. Od samog osnivanja 2014. godine, program je uspješno održan za sedam generacija sudionika te je okupio preko 280 mladih. Do sada, svi sudionici su ocijenili program kao izvrstan te 2/3 njih odluči ponovno pohađati MSYP sljedeće godine. Program je u potpunosti neovisan te nema afilijacija s bilo kakvim političkim, religijskim i gospodarskim subjektima.

Više informacija možete pronaći ovdje.

Središnji ured u Širokom Brijegu

Stjepana Radića 37 b,
88 220 Široki Brijeg
Telefon: 039 704 915
Mob.: 063 260 717
Email: info@zavod-zzoo.com

 

Područni ured Zavoda u Livnu

Stjepana II. Kotromanića,
80101  Livno
Telefon: 063 / 524 533

Email: polivno.zzoo@gmail.com

©2021 Javna ustanova Zavod za odgoj i obrazovanje.