POPIS STRUČNIH SAVJETNIKA I VANJSKIH SURADNIKA JUZZOO

 

 

Ime i prezime 

Predmet

Email

Ana Čerkez, mag.  Stručni suradnici Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. 
Mirko Tomić, mag. Hrvatski jezik Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
dr. sc. Sanela Popović Hrvatski jezik Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Lucija Mikulić, prof. Hrvatski jezik Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Angela Bernadić, prof. Njemački jezik Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Jurica Lončar, prof. Njemački jezik Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Jelena Šimunović Engleski jezik Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
dr. sc. Jadranko Batista, doc. Fizika Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Ivana Međugorac Rakić, prof. Matematika Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
dr. sc. Olgica Marušić, doc. Priroda/Biologija Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Dražana Šola, dipl. chem. ing Kemija Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
dr. sc. Ivan Zeljko, doc. Tjelesna i zdravstvena kultura Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Goran Džajić, prof. Povijest/geografija Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Ivica Jozić, prof. Povijest/geografija Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
mr. sc. Mladen Šantić, dipl. oec. Ekonomska skupina predmeta Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Ivan Bevanda, mag. Elektrotehnička skupina predmeta Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Sanja Barbarić, dipl. ing. strojarstva Strojarska skupina predmeta Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
dr. sc. Mladen Ivešić, doc. Likovna kultura/umjetnost Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Dunja Bilinovac, prof. Glazbena kultura/umjetnost Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Emil Brajković, doc. Informatika/Tehnička kultura Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Mira Jonjić, prof. Razredna nastava Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Valerija Dodig, prof. Razredna nastava  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Ana Kordić, prof. Razredna nastava Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Ana Karanović, mag.  Srpski jezik Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Andrea Vegar, mag. Logopedija Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Maja Nižić, mag. Socijalni rad Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Zora Skoko, prof. Edukacijska rehabilitacija Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Tina Zovko, prof. Edukacijska rehabilitacija Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Monika Bošnjak, prof. Psihologija Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Matilda Vrdoljak, mag. Predškolski odgoj/pedagogija Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

 

Središnji ured u Širokom Brijegu

Stjepana Radića 37 b,
88 220 Široki Brijeg
Telefon: 039 704 915
Mob.: 063 260 717
Email: info@zavod-zzoo.com

 

Područni ured Zavoda u Livnu

Stjepana II. Kotromanića,
80101  Livno

Email: polivno.zzoo@gmail.com