U Zagrebu potpisan Sporazum o suradnji

 

Danas je u Zagrebu potpisan Sporazum o suradnji između Javne ustanove Zavoda za odgoj i obrazovanje i Instituta za migracije i narodnosti Republike Hrvatske. Sporazum su potpisale gđa Marina Perić Kaselj, ravnateljica Instituta i gđa Jadranka Bošnjak, ravnateljica Zavoda.

IMG 20240110 WA0014 1

Sporazumom je dogovorena suradnja u provedbi znanstveno-istraživačkih projekata s fokusom na obrazovanju, organizacija terenskih istraživanja, kao i izdavanje  publikacija i druge aktivnosti iz polja odgoja i obrazovanja te razvoja i njegovanja kulturnog i nacionalnog identiteta Hrvata kroz zajedničku suradnju.
IMG 20240104 WA00201
Tom prigodom održan je i radni sastanak na kojem su, osim ravnateljica dviju institucija, prisustvovali i znanstveni suradnici Instituta, g. Matijas Baković, g. Marinko Buković i g. Petar Bilobrk. Dogovorene su buduće zajedničke aktivnosti te inicijative kojima je cilj unaprijediti obrazovni sustav.


Ovo je iznimno važan korak naprijed prema boljem i kvalitetnijem odgojno-obrazovnom sustavu jer Zavod ovim sporazumom proširuje svoje aktivnosti, a zajedničkim radom i suradnjom ove dvije institucije će doprinijeti očuvanju kulturne baštine, jezika, povijesti, te kulturnog i nacionalnog identiteta.

 

Središnji ured u Širokom Brijegu

Stjepana Radića 37 b,
88 220 Široki Brijeg
Telefon: 039 704 915
Mob.: 063 260 717
Email: info@zavod-zzoo.com

 

Područni ured Zavoda u Livnu

Stjepana II. Kotromanića,
80101  Livno

Email: polivno.zzoo@gmail.com