ČESTITKA UČITELJIMA I NASTAVNICIMA HERCEGBOSANSKE ŽUPANIJE - PREDVODNICIMA KURIKULSKE REFORME

Poštovani učitelji i nastavnici,

 
želimo Vam čestitati na iznimno važnom koraku, koji ćete napraviti – poboljšati odgojno-obrazovni sustav i pokrenuti promjenu! Izrazili ste spremnost, volju i želju da hrabro zakoračite u pilotiranje novih kurikula čime ćete obogatiti nastavni proces, učiniti nastavu zanimljivijom i stvoriti uvjete koji doprinose da svaki učenik razvije svoj puni potencijal.
Vi ste svjesni, a svjesni smo i mi, da Vi niste samo prijenosnici informacija, već i mentori, inspiracija i podrška učenicima. Vaša sposobnost da razumijete različite potrebe i sposobnosti svakog učenika čini vas izvanrednim pojedincima. Radite u izazovnim uvjetima, suočavate se s promjenama i prilagođavate se novim tehnologijama kako biste omogućili bolje obrazovanje.
Nismo uvijek svjesni svih izazova koje svakodnevno savladavate, ali želimo vam reći da cijenimo sve što radite. Vaša strast prema obrazovanju inspirira nas sve da radimo bolje i da budemo bolji.
Nastavite svoj nezamjenjiv rad. Sjetite se da svako dijete koje oblikujete ima potencijal za mijenjati stvari nabolje, kao što Vi sada činite – stvarate bolju budućnost za svako dijete. 
Zavod za odgoj i obrazovanje bit će Vam na raspolaganju za sva pitanja, te Vam pružiti svu potrebnu podršku koja Vam bude potrebna za implementaciju novog kurikula.
Sretno!

Središnji ured u Širokom Brijegu

Stjepana Radića 37 b,
88 220 Široki Brijeg
Telefon: 039 704 915
Mob.: 063 260 717
Email: info@zavod-zzoo.com

 

Područni ured Zavoda u Livnu

Stjepana II. Kotromanića,
80101  Livno

Email: polivno.zzoo@gmail.com