Uspješno održane edukativne radionice za učitelje razredne i nastavnike predmetne nastave ŽZH i HBŽ

U srijedu, 24. travnja 2019. godine u Širokom Brijegu u Prvoj osnovnoj školi te u Grudama u Osnovnoj školi Ruđera Boškovića održane su edukativne radionice za učitelje razredne i nastavnike predmetne nastave s područja Županije Zapadnohercegovačke.

Stručni skup vjeroučitelja u Mostaru

Katehetski ured Mostarsko-duvanjske i Trebinjsko-mrkanske biskupije u suradnji sa zavodima za školstvo u Mostaru i Širokom Brijegu organizira Stručni skup vjeroučitelja s temom "Uloga i uporaba suvremenih medija i digitalnih tehnologija u vjerskom odgoju i vjeronaučnoj nastavi". 

Ravnatelji osnovnih i srednjih škola općine Kiseljak posjetili Zavod za odgoj i obrazovanje

U utorak 19. ožujka 2019. godine, u zgradi Vlade Županije Zapadnohercegovačke u Širokom Brijegu, održan je sastanak s predstavnicima osnovnih i srednjih škola općine Kiseljak.

Održana stručna edukacija iz ekonomske, elektrotehničke i strojarske skupine predmeta

U utorak, 8.1. 2019. godine u zgradi Srednje strukovne škole i Gimnazije Široki Brijeg održane su stručne edukacije i radionice za nastavnike iz ekonomske, strojarske i elektrotehničke skupine predmeta u srednjim strukovnim školama u Županiji Zapadnohercegovačkoj i Hercegbosanskoj županiji.
Voditelji radionica i edukacija bili su uvaženi profesori i članovi Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih (ASOO).

Održana radionica za učitelje razredne nastave

U organizaciji Zavoda za odgoj i obrazovanje organizirane su i održane radionice za učitelje razredne nastave. Radionica za učitelje iz škola s područja grada Širokog Brijega i dijela škola s područja općine Posušje održana je u četvrtak 10. siječnja 2019. godine u Širokom Brijegu, dok je za učitelje iz ostalih škola na razini Županije održana u Osnovnoj školi Ruđera Boškovića u Grudama u petak, 11. siječnja 2019. godine. Edukaciju i radionice su održale vanjske suradnice - savjetnice Zavoda za odgoj i obrazovanje, Ana Kordić, prof. i Valerija Dodig, prof. Radionica je održana na temu "Pismene vježbe u nastavi hrvatskog jezika".

Središnji ured u Širokom Brijegu

Stjepana Radića 37 b,
88 220 Široki Brijeg
Telefaks: 039/ 704-915
Email: info@zavod-zzoo.com

 

Područni ured Zavoda u Livnu

Stjepana II. Kotromanića,
80101  Livno
Telefon: 063 / 524 533

Email: polivno.zzoo@gmail.com

©2019 Javna ustanova Zavod za odgoj i obrazovanje.