Održani seminari za učitelje razredne nastave te učitelje i nastavnike matematike, fizike i engleskog jezika

Seminar za učitelje razredne nastave te učitelje i nastavnike matematike, fizike i engleskog jezika održan je 17. lipnja 2019. godine u zgradi Druge osnovne škole u Širokom Brijegu te 18. lipnja 2019. godine u zgradi Gimnazije Livno. Organizatori seminara bili su Zavod za odgoj i obrazovanje i Naklada ALFA.

Održan seminar za nastavnike njemačkog jezika u suradnji s Goethe Institutom

Seminar pod nazivom Evaluacija napretka učenja u nastavnom procesu održan je 18. lipnja 2019. godine u zgradi Vlade ŽZH u Širokom Brijegu te 19. lipnja 2019. godine u Gimnaziji Livno. Organizatori seminara bili su Zavod za odgoj i obrazovanje i Goethe Institut iz Sarajeva.

Održan seminar za voditelje školskih zborova

Seminar zborovi livno 1

Zavod za odgoj i obrazovanje je dana 8. lipnja 2019. u Livnu u Dvorani Franjevačkog muzeja i galeriji na Gorici za sve zainteresirane voditelje školskih zborova Hercegbosanske i Zapadnohercegovačke županije organizirao seminar za voditelje školskih zborova.      

Uspješno održane edukativne radionice za učitelje razredne i nastavnike predmetne nastave ŽZH i HBŽ

U srijedu, 24. travnja 2019. godine u Širokom Brijegu u Prvoj osnovnoj školi te u Grudama u Osnovnoj školi Ruđera Boškovića održane su edukativne radionice za učitelje razredne i nastavnike predmetne nastave s područja Županije Zapadnohercegovačke.

Stručni skup vjeroučitelja u Mostaru

Katehetski ured Mostarsko-duvanjske i Trebinjsko-mrkanske biskupije u suradnji sa zavodima za školstvo u Mostaru i Širokom Brijegu organizira Stručni skup vjeroučitelja s temom "Uloga i uporaba suvremenih medija i digitalnih tehnologija u vjerskom odgoju i vjeronaučnoj nastavi". 

Središnji ured u Širokom Brijegu

Stjepana Radića 37 b,
88 220 Široki Brijeg
Telefaks: 039/ 704-915
Email: info@zavod-zzoo.com

 

Područni ured Zavoda u Livnu

Stjepana II. Kotromanića,
80101  Livno
Telefon: 063 / 524 533

Email: polivno.zzoo@gmail.com

©2019 Javna ustanova Zavod za odgoj i obrazovanje.